#GucciGram

Projekt modne kuće Gucci pod nazivom GucciGram spoj je novih tehnologija i prošlih radova u kojima će umjetnici “oživiti” kultne cvjetne i geometrijske printeve.
Vidi originalni članak

#GucciGram je projekt koji je pokrenuo kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele, na Instagram platformi, a inicijativa poziva umjetnike da u svoju viziju ukomponiraju slavne printeve ove modne kuće. Cvjetni Blooms i geometrijski Caleido  mogu se pronaći pod hashtagovima #GGBlooms i #GGCaleido na društvenoj mreži, a radovi će biti prikazani i na službenoj web stranici. Michele je inspiraciju za ovaj projekt pronašao u spajanju starog i novog, već poznatih uzoraka i nove tehnologije dajući svakom umjetniku potpunu slobodu da brend prikaže iz svoje vizure. Zanimljiva kampanja i odličan način kako vratiti prošle davne radove u fokus javnosti, a i preplaviti Instagram kreativnošću.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".