Gucci, YSL, Louis Vuitton... Mnoge zastupnice za izbornu noć biraju torbice s dizajnerskim potpisom

Najviše ih je bilo u stožeru HDZ-a gdje smo pronašli nekoliko torbica s različitim dizajnerskim potpisima
Vidi originalni članak

Mnoge saborske zastupnice često na sjednicama nose skupe, dizajnerske torbe, a drugačije nije bilo ni za vrijeme izborne noći. U mnogim stožerima vidjeli smo torbice s potpisom luksuznih brendova kao što je Louis Vuitton, Gucci, Yves Saint Laurent i mnogi drugi. 

Margareta Mađerić u HDZ-ovom stožeru nosila je dugačku, plavu haljinu koju je iskombinirala uz bež salonke te malom bijelom torbicom. Riječ je o prošivenom modelu brenda Patrizia Pepe koja je ukrašena tankim, zlatnim lance, a cijena joj se kreće oko 425 eura.

Bila je tu i još jedna gošća koja je odabrala dugačku plavu haljinu u kombinaciji s plavim sandalama te tamnoplavom torbicom s potpisom Yves Saint Laurenta. Također je riječ o prošivenom modelu kojeg krasi zlatni lanac, ali i zlatni logo YSL-a na samoj kopči torbice. Cijena torbice kreće se oko 1245 eura.

HDZ-ov stožer bio je pun dizajnerskih torbica pa smo još jednu uočili kod gošće koja ja crnu haljinu kombinirala s Louis Vuitton torbicom. Radi se o arhivskom modelu Pochette Métis koji je prepoznatljiv po svom četvrtastom obliku i malom ručkom na vrhu, a cijena jedne torbice kreće se oko 2150 eura.

Lana Pavić u SPD-ovom stožeru nosila je upečatljivu kombinaciju sakoa boje ciklame, plave košulje i crnih hlača. Dodala je i veliku plavu torbu s crvenim detaljima koju također potpisuje Louis Vuitton. Riječ je NéoNoé modelu koji se na službenoj stranici brenda prodaje za 2400 eura.

Iako je ovu kombinaciju odabrala za glasanje, Fani Kerum, prošetala je nekoliko dizajnerskih komada, no najviše pažnje privukla je njezina Gucci Horsebit torbica s geometrijskim dizajnom. Riječ je o modelu sa zanimljivim geomatrijskom dezenom. Cijena torbice kreće se oko 2145 eura na stranicama za prodaju kao što su Farfetch i MyTheresa. 

Umjesto klasične nude nijansa ruža, naše političarke za izbornu noć birale odvažne i jarke boje
Što su naše političarke odabrale za izbore prije 4 godine? Glasovac i Peović crvene nijanse, a Selak uzorke
Prevladavala su tamnoplava odijela i klasični poslovni stajlinzi: Evo što su političari nosili tijekom izborne noći

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".