Gucci prodaje "iznošene" tenisice za abnormalnu svotu novca 🙄

Talijanska će vam modna kuća naplatiti veliku svotu novca za tenisice inspirirane sedamdesetima
Vidi originalni članak

Muške tenisice koje izgledaju poprilično iznošeno stoje oko 5600 kuna. U opisu u online shopu piše kako izgledaju "vintage", i pomalo iznošeno, a model se zove "Screener". 

Naravno, od kad su ih predstavili na svojim društvenim mrežama internet je poludio. Svi govore isto: tko bi platio toliku svotu novca da bi nosio tenisice koje izgledaju kao da ih je netko već godinama nosio? 
Mnogima se ne sviđa što izgledaju prljavo, a mnogi su se korisnici društvenih mreža složili kako bi u "normalnim" okolnostima u smeću trebale završiti prije 20 godina. 

Modna savjetnica iskomentirala je neka od najzapaženijih modnih izdanja s ovogodišnjih Grammyja i dodjele nagrada BAFTA, pogledajte u videu:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".