Gucci izbacio nove mokasinke: Najpopularnija proljetna cipela dignuta je na novu razinu

Tijekom modne revije brenda prošlog mjeseca, nekoliko zvijezda prihvatilo je modni izazov te ulicama su prošetale u mokasinkama visoke platforme.
Vidi originalni članak

Mokasinke su i dalje jedna od najpopularnijih cipela za prijelazno razdoblje i proljetnu sezonu. Bezvremenska silueta nije se puno promijenila tijekom godina i oduvijek se smatrala modernom i savršen dodatak svakoj odjeći.

Pa, to je bilo sve dok se Sabato De Sarno nije pridružio Guccijevom timu kao novi kreativni direktor. Njegova debitantska kolekcija konačno dolazi u trgovine, a jedan od prvih viralnih dizajna uključuje mokasine s visokom platformom koja kanalizira energiju 70-ih. 

Tijekom modne revije brenda prošlog mjeseca, nekoliko zvijezda prihvatilo je modni izazov te ulicama su prošetale u mokasinkama visoke platforme. A čini se da je i više slavnih osoba oduševljeno novom siluetom, od Julije Garner do Maude Apatow. 

De Sarnove nove Gucci mokasine s platformom dolaze u šest boja: klasičnoj crnoj, Rosso Ancoro (ikoničnoj Gucci bordo), bezvremenskoj smeđoj, krem ​​i verzijama s logotipom u bež i tamnoplavoj boji. 

Cijena ovih mokasina kreće se od 960 do 1060 eura, ovisno o modelu, a možete ih pronaći na službenim Gucci stranicama, kao i na prodajnim stranicama poput Farfetcha i MyTherese.

Vlatka Pokos sjajno spaja dizajnerske i klasične komade: 'Danas sam odabrala proljetnu kombinaciju'
Ležeran stajling dugo nije izgledao ovako dobro: Prepišite odlične ideje poduzetnice čiji stil obožavamo!
Veliki šoping vodič: 30 modela suknji do 50 eura koje nosimo ovog proljeća

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".