Gucci ili Zara? Kad vidite cijenu, odgovor će biti logičan!

Cijena dizajnerskog modela je 790 eura, a high street i nekoliko desetaka puta manja
Vidi originalni članak

Iako smo ih dugo vremena odbijale nositi, torbice oko struka postale su hit među trendsetericama, a sve zahvaljujući Gucciju.

Oni su lansirali svoju belt bag čija se cijena kreće od 790 € na dalje, a gotovo pa i nema pozante dame koja ju nije dodala u svoju kolekciju.

Međutim, kako to obično biva, nije trebalo proći mnogo vremena da slični modeli dođu u high street trgovine, a predvodnica je definitivno - Zara. U svojoj su kolekciji predstavili model koji neodoljivo podsjeća na Guccijev, samo se prodaje po gotovo 40 puta manjoj cijeni - za 199 kuna.

Prednost je što je možete nositi oko struka, ali i preko ramena jer dolazi s dva različita remena pa se definitivno isplati uložiti novce u nju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".