Gucci Garden - kolekcija kojoj nećete moći odoljeti

Rajska kolekcija izašla iz prodavaonice Guccija ostaviti će vas bez teksta. Cvjetni motivi za najljepše doba godine apsolutno dominiraju odjećom, a jasno nam je i zašto.
Vidi originalni članak

Iako vam se čini da je možda cvjetni motiv već dovoljno isfuran (ove sezone), ekskluzivna on-line kolekcija Guccija potpuno će vas razuvjeriti. Isključivo se može kupiti preko interneta, a fashionistice su mahnito posjedale za svoje laptope i odlučile da će imati upravo takav jedan komad odjeće u svojem ormaru.

Za kolekciju je zaslužan dobro poznati, talijanski dizajner Alessandro Michele koji se odlučio za vječnu floru i faunu koja na dugačkim haljinama, bomber jaknama i modnim dodacima izgleda poput pravog rajskog vrta. Na web stranici također možete pronaći cipele, te tenisice koje su nas posebno oduševile. Georgia-May Jegger vjerodostojno je predstavila rad svjetske modne kuće, a cijelu kolekciju možete pogledati na http://www.gucci.com/int/home . 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".