Grudnjak treba prati nakon samo dva nošenja, a evo i objašnjenja zašto!

Mnoge od nas vjerojatno ga ne peru kako treba i onoliko često koliko treba
Vidi originalni članak

Vjerojatno sada razmišljate koliko često perete ovaj odjevni predmet, a ako je tako, onda morate znati da bi ga trebali prati nakon svakog drugog nošenja ili barem nakon svakog trećeg.

To tvrdi Danny Koch za Real Simple, vlasnik poznate njujorške prodavaonice donjeg rublja Town Shop opravdavajući često pranje činjenicom kako grudnjak “pokupi” sve s naše kože; od masnoća s kože do dezodoransa. Ovog bi se pogotovo trebali držati ako grudnjak plaćate skupo, a redovitim pranjem na određeni način čuvate svoj grudnjak, prenosi Ordinacija.hr.

A kako prati svoj grudnjak da bi on trajao što dulje?

Perite ga na ruke oko pet minuta s nježnim deterdžentima. Prema preporuci Dannyja Kocha, svaka žena trebala bi imati oko četiri grudnjaka, a kako ga spremati? Jednostavno preklopite košarice i odložite.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".