Griju super, a baš su stajliš: Izabrali smo najljepše bunde iz dizajnerske i high street ponude

Bunda je svestrani komad – kombiniranje s elegantnom haljinom malo će pričekati, no zato je prava zvijezda stajlinga za svaki dan
Vidi originalni članak

Zimi možda onaj modni moment padne u drugi plan jer nam je svima bitno da odjevne kombinacije budu tople i udobne. Ipak, niske temperature ne znače da outfiti trebaju izgubiti svoj chic predznak, a tu uskaču bunde od umjetnog krzna, komad koji je od trenda postao klasik u ormaru, bez kojeg je zima nezamisliva.

Ako malo “proskrolate” društvenim mrežama, zasigurno ćete primijetiti da su trendseterice spremno dočekale prve hladne dane, pa čak i prve snježne pahulje – naravno, u najtoplijim bundama. Kad je riječ o bojama i uzorcima, nosi se baš sve pa bundu možete uklopiti u svakodnevne kombinacije, bez obzira na to koji stil preferirate. Kad govorimo o bundama i krznenim kaputima, dizajnerski i high street brendovi već dugo preferiraju krzna od umjetnih materijala, s obzirom na to da pravo krzno izaziva brojne polemike.

Luksuzni su brendovi prošetali genijalne modele raskošnih bundi po modnim pistama – Stella McCartney predlaže čupavu verziju teddy kaputa dužine do koljena u popularnoj nijansi smeđe, dok i Michael Kors bira dužinu do koljena, no u tamnosmeđoj i bež varijanti.

Jedan od najvećih klasika u svijetu bunde svakako je smeđi teddy model koji potpisuje MaxMara, a u krznene kapute inspirirane popularnom bundom možemo pronaći u mnogim high street dućanima, i to po znatno nižim cijenama – tako je dio H&M-ove zimske kolekcije duga bunda s naglašenim ovratnikom, a njezina je cijena 69 eura, odnosno nešto više od 500 kuna.

Osim teddy kaputa i raskošnih bunda, dizajnerski i high street brendovi pripremili su i nešto ležernije modele koji će se svidjeti svim ljubiteljicama ležernog stila, pogotovo ako u zimski ormar želite ubaciti komad s kojim se ne može proći nezamijećeno. Na Outnetu smo pronašli odlične modele koje potpisuju brendovi Unreal Fur i Shrimps, a osvježit će i najmonotoniji zimski outfit jer su pravi statement komad u garderobi.

Kad spominjemo pridjev statement, upravo se u tome kriju tajna i moć svake bunde –- bez obzira na to koju dužinu, uzorak ili boju odabrali, outfitu ćete dodati upečatljiv komad, koji ne samo da je topao i udoban nego i toliko efektan da mu nisu potrebni dodatni detalji ili posebni modni dodaci – bunda je zvijezda outfita sama po sebi!

Kad je riječ o uklapanju bunde u postojeću garderobu, klasičarkama će najbolje “sjesti” jednostavni modeli u bež, smeđoj i crnoj boji, dok će dame koje uživaju u praćenju i nošenju trendova obožavati bunde leopard uzorka ili modele u jarkim bojama poput plave ili narančaste kakve možemo pronaći u high street dućanima.

Budući da trenutačno formalnih događanja nema u planu, preostaje nam tek bunde uklopiti u dnevna izdanja. Srećom, bunda je svestrana pa, osim uz elegantne haljine koje će još neko vrijeme ostati spremljene u ormaru, odlično izgleda kad se nosi s trapericama i džemperom, na odijelo, u kombinaciji s plisiranim suknjama i vestama, na pletene haljine, pa čak i trenirke koje su mnogima postale i svakodnevne uniforme.

U galeriji pogledajte najbolje modele iz dizajnerske i high street ponude

Frame, Outnet, 354 € H&M, 69 € H&M, 69 € Shrimps, Outnet, 276 € Isabel Marant, Net a Porter, 3450 € Unreal Fur, Outnet, 221 € Shrimps, Matchesfashion, 635 € Unreal Fur, Outnet, 153 € Velvet, Outnet, 186 € Stella McCartney, Net a Porter, 1595 €

Od danas na kioscima potražite Divu Style, glossy izdanje na 180 stranica! Zvijezda naslovnice je Barbara Kolar, a dolazi u kompletu s Borboleta narukvicom za 49,90 kn

Prekrasne mama i kći ukrale pozornost na zagrebačkoj špici: Osvojile super outfitima, ali i divnim osmijesima
Zgodne sestre s Cvjetnog: 'Ne nosimo tajice, trenirke i Uggsice, kao ni sve ostalo što ne naglašava ženstvenost'
Turistički vodič i bivši pomorac ima outfit kojim se mogu inspirirati svi frajeri: 'Nikad ne bih nosio poderane traperice'
Mnogi od njih zaziru, a zapravo su genijalan proizvod za mekoću i dubinsku hidrataciju lica i tijela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".