Griješi li ona ikad? Đurđa Tedeschi opet blista u kombinaciji kojom je zasjenila ostale dame

Neobična haljina i raskošan šešir savršen su odabir za popodnevno druženje
Vidi originalni članak

U chic okruženju A Most Unusual Gin Gardena predstavljena je nova suradnja brendova Büro 24/7 i Farmacije. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Summer Beauty Kita,  Büro 24/7 i Farmacia su opet udružili snage za novi beauty projekt koji je izazvao veliko zanimanje žena. Naime, ovog su puta proširili asortiman proizvoda i jednu jako elegantnu kutiju napunili sa svim stvarčicama koje biste mogli trebati na godišnjem odmoru.

Predstavljanje nije propustila ni Đurđa Tedeschi koja nam je još jednom pokazala zašto nosi titulu modne ikone. U neobičnoj traper haljini i crnim gležnjačama ukrala je pozornost čim se pojavila, a damsku notu dodala je odabravši raskošan šešir s crvenom "podstavom". Umirovljena sutkinja zna da malo što ima moć osvježiti kombinaciju kao crvena boja pa se odlučila i za naušnice geometrijskog oblika upravo te boje te bordo naočale kao točka na "i" odjevne kombinacije kojom je zasjenila ostale dame. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".