Griješi li Olivia Palermo ikada?

Je li prerano razmišljati o ljetu?
Vidi originalni članak

Stil Olivie Palermo jednostavno je nepogrešiv. Ona jednako dobro izgleda u prvom redu Fashion Weeka, na snježnim i hladnim njujorškim ulicama, ali i na tropskom odmoru. Upravo je zato ona naša omiljena fashionistica. Blagdane je odlučila provesti na otočju St.Barts a svoje je obožavatelje počastila i fotografijama zbog kojih se već sad silno veselimo ljetu...

No sada ozbiljno, znamo, ljeto je zaista daleko. A to će i potvrditi kratki pogled kroz prozor no zanimljive fotografije koje je Olivia podijelila na svom instagram profilu ne želimo propustiti. A njezine stilske trikove zapisat ćemo negdje sa strane i s veseljem ih se prisjetiti kad i nas sunce zagrije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".