Grijači za nos: S pletenim kapicama stanite na kraj smrznutim nosevima

Nose Warmer Company britanski je brend koji proizvodi pletene kapice za nos kako bi ljudi mogli zaštititi svoje nosnice od smrzavanja.
Vidi originalni članak

Svoj poslovni put započeli su lansiranjem samo jedne pletene kapice kojoj je misija bila ugrijati ledene noseve, a vlasnica je ubrzo shvatila da ona nije jedina s tim problemom... i tako je nastala cijela The Nose Warmer Company.

Grijači noseva danas dolaze u različitim stilovima - od jednostavnih vunenih crvenih do onih s kamuflažnim vojničkim uzorkom i umjetnim krznom.

Cijene ovih funkcionalnih modnih dodataka kreću se od 9,45 do 10,70 funti, a možete ih naručiti preko web shopa inovativne tvrtke. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".