Gospođu koju zovu Beba često fotografiraju i stranci, a jasno nam je i zašto!

Street style fotogaf Goran Čižmešija ovu je zanimljivu damu ulovio u centru Zagreba
Vidi originalni članak

Prisjetili smo se gospođe koju je prošlog ljeta u centru ulovio naš fotograf, a bila je pravi hit među našim čitateljima i nama jedna od omiljenih!

Beba me zovu, imam puno godina, 86, bila sam službenica u raznim poduzećima, a sada sam umirovljenica, rekla je Goranu. Dugo nismo vidjeli nekoga tko ovako zrači nekom posebnom pozitivom. 

Uvijek sam sređena, najviše nosim «drap» i «braun», ljeti volim nositi svijetle nijanse, a uzorke nosim ovisno o raspoloženju. Nema što ne volim nositi, zapravo, ne nosim jedino životinjske uzorke i crno. Često me stranci zaustavljaju da me slikaju. Jao, pa previše sam vam rekla…

Upoznajte Josipu iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".