'Goli' gležnjevi - da ili ne? Ovaj poduzetnik isfurao je super proljetni look, a kaže: "Cvjetni uzorak mi je omiljen"

Goran Čižmešija fotografirao je poduzetnika Antonija Lekića koji mu je otkrio male tajne svojeg stila
Vidi originalni članak

Antonio Lekić poduzetnik je kojeg je naš Goran Čižmešija fotografirao u centru grada. Za njega slobodno možemo reći da je svojom odjevnom kombinacijom osvježio zagrebačke ulice i razbio zimsku monotoniju.

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske kozmetičke proizvode:

Antonio je odabrao cvjetni uzorak koji mu je ujedno i omiljen te time dokazao da on ne izgleda odlično samo u toploj sezoni, nego tijekom cijele godine. 

Antonio je rekao:

- Ovu sam kombinaciju odabrao jer ni zimi ne odustajem od ljeta. Koliko god bilo hladno, uvijek sam u svijetlim bojama, ponajviše u svijetloplavoj. 

Antonio je odlično kombinirao bež hlače s crnim mokasinama, košuljom cvjetnog uzorka i svijetloplavim sakoom. Njegova kombinacija može biti odlična inspiracija za nadolazeće tople dane koji mnogi s nestrpljenjem iščekuju. 

U galeriji pogledajte još odličnih street style izdanja muškaraca sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".