Glumica Selma Blair na Vanity Fair tulum došla sa štapom i pokazala kakav je borac!

Boluje od multipke skleroze, no poručila je da se dobro nosi s dijagnozom, unatoč poteškoćama
Vidi originalni članak

Selma Blair u listopadu je rekla da joj je dijagnosticirana multipla skleroza, no to je nije spriječilo da zablista na tulumu Vanity Faira koji je održan nakon dodjele Oscara. 

Jessica Radloff, urednica Glamoura, na Twitteru je objavila video sa Selmom te ispod njega napisala: "Treba joj štap za hodanje, no došla je kako bi dokazala da je pravi borac, bez obzira na to koliko je bolest teška."

Selma je nedavno napisala:

Ponekad padnem. Stvari mi padaju. Panmćenje mi je mutno. Moja lijeva strana neprestano traži upute od slomljenog GPS-a. Ali ide nam.

 

Urednica i modna savjetnica Dubravka Prpic Znaor iskomentirala nam je neka od najistaknutijih izdanja s Oscara! 😍 Što misli o golišavom izdanju Kendall Jenner, a što o promjeni imidža Charlize Theron? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".