Glumica nosi majicu s natpisom 'Burek', a njen cool styling odmah nam je zapeo za oko

Ivu Mihalić u centru Zagreba fotografirao je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nosim svileni baloner kojeg sam si dala šivati po svojoj ideji u Kini na silk marketu u Šangaju. Majica je brend od mog frenda Burek Music, hlače su Benetton, a tenisice su Nike Cortez, rekla je Iva. 

Morala sam ih naručiti preko interneta jer kod nas nisam našla takav klasični tamni ženski model, a jako sam ih htjela.

Iva kaže kako uopće ne prati trendove i da je praktična žena. 

Idem s probe, ovo mi je sportsko izdanje, izdanje za probu, udobno i široko. Majice s natpisima rijetko nosim, ali ova mi se baš svidjela jer je fora natpis, ali hudice volim. Ove trapezice nosim jer su mi široke i udobne. Balonere nosim često, a zimi ih zamijenim za kapute, ali nosim i pernate jakne. Ne volim ništa što me steže, to je moje prvo i osnovno pravilo što se tiče garderobe. Uopće ne pratim trendove, ja sam praktična žena!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".