Glumica Kristina Krepela odlično kombinira sportsko i romantično

Prekrasna, pomalo vintage haljina super stoji uz sportsku jaknicu, popularne sunčane naočale i cipele na petu, a ova kombinacija je za oko zapela fotografu Goranu Čižmešiji.
Vidi originalni članak

Glumica Kristina Krepela kaže kako najviše voli nositi lepršave haljine, a ova iz H&M-a je vrhunski odabir i stoji joj kao salivena. 

Nosim naočale Ray Ban, jaknu Mohito, haljinu H&M, torbu Marc Jacobs i sandale Oysho. Ovu kombinaciju sam odabrala jer su visoke temperature, pa se najugodnije osjećam u lepršavim lanenim haljinama.

Nije fan smeđih boja ni životinjskih uzoraka, ali zato zna kako iskombinirati eleganciju i pomalo sportski stil.

Jaknu sam prebacila da me štiti od sunca jer imam osjetljivu kožu. Volim kombinirati romantičan i sportski stil kao primjerice danas. Od tenisica po gradu nosim samo one koje više nalikuju na cipele, dok su one sportske samo za Sljeme i Maksimir. Privatno nisam fan smeđih zagasitih boja, a niti životinjskih uzoraka

Nama se jako sviđa njezin stil. Što kažete?

Pogledajte savjete o odjevanju po vrućinama urednice i modne savjetnice Dubravke Prpić Znaor:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".