Glomazne torbe, bucket kape... Ovo su trendovi modnih dodataka koji će biti najpopularniji u 2023.

Ove godine, veće je bolje kada su u pitanju torbe, a dizajneri su se odlučili za veličine u koje mogu stati sve vaše osnovne stvari
Vidi originalni članak

Kako se svijet mode razvija, tako se svake godine pojavljuju novi trendovi u dodacima. 2023. nije iznimka, jer je šest modnih modnih trendova već probilo svoj put na modnu scenu. Ako želite biti u trendu, pogledajte koje modne dodatke trebate imati ove godine.

Glomazne torbe
Ove godine, veće je bolje kada su u pitanju torbe, a dizajneri su se odlučili za veličine u koje mogu stati sve vaše osnovne stvari. Od jarkih boja do životinjskih dezena, predimenzionirane torbe savršen su statement komad za svaku odjeću, piše Who What Wear.

Stručnjakinja otkrila ispravan način nošenja dolčevita: Ovako ćete izgledati besprijekorno!

Balerinke
Balerinke su apsolutno bile jedan od najtraženijih trendova cipela 2022. godine zahvaljujući brednu Miu Miu, čije su satenske balerinke bile hit na Instagramu. Za 2023. se nastavlja očaranost istim u prodornim bojama, lijepim metalik bojama i praktičnim, ali šik pariškim stilom u najboljem izdanju.

Srebrni nakit
Nakon godina žutog zlata koji su vladali scenom nakita, s ružičastim zlatom koje je nakratko ukralo glavnu riječ, sada je vrijeme da ponovno prigrlite sve što je srebrno. Debele srebrne ogrlice, naušnice i narukvice krasile su modele tijekom bezbrojnih modnih revija za proljeće/ljeto, a miješanje metala također se jako preporučuje.

Šeširi i kape
Ako ste bili u nedoumici, šeširi se vraćaju 2023.! Vidjeli smo slatke heklane kape u Eudon Choiju i otmjene šešire u Paul & Joeu. Međutim, najnosiviji od svih njih bio je bucket kapa, što je vidljivo kod brojnih modnih marka kao što su Etra, Caroline Herrera i Albert Ferretti.

Detalji ruže
Ako želite da vaša odjeća izgleda aktualnije u roku od dvije sekunde, imamo rješenje: odaberite ruže! Nose se uz remen u studiju ACNE i kravate u Magda Butrym, ovo je daleko najljepši modni dodatak 2023. godine.

Rukavice
Rukavice za operu, koje su se pojavile u mnogo više dizajnerskih kolekcija nego što smo očekivali postale su pravi trend. Najiznenađujuće u The Rowu, koji je spojio svoje jednostavne haljine u stupu s dugim kožnim rukavicama. Za delikatniji izgled, pokušajte s mrežastim ili organza opcijama, poput onih u Erdemu i Deveauxu.

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Svi je opet traže: Pamela Anderson nakon Netflixova dokumentarca zvijezda revija, sada nosila i Hugo Boss
Sanja Musić Milanović uvijek poštuje pravila poslovnog odijevanja; evo što o njezinom stilu kaže modna savjetnica
Baloner poput njezinog pravi je statement komad: 'Opsjednuta sam plavom bojom, diže mi raspoloženje'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".