Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan

Modni brend Reserved za nadolazeću sezonu je pripremio kolekciju koja nas intenzivno podsjeća na neke od najboljih modnih izdanja likova iz omiljene nam serije.
Vidi originalni članak

Fantastična serija Igra prijestolja počela je s prikazivanjem 2011. godine na kanalu HBO, a u osam sezona koliko je snimljeno, postala je najgledanija emisija u povijesti te mreže. Borbe između dinastija, intrige, ljubavne priče i afere prikovale su za male ekrane milijune ljudi diljem svijeta, a raskošna produkcija i spektakularni kostimi oduševljavali su iz sezone u sezonu i kritičare i gledatelje. Utjecaj serije na modne trendove osjeti se i dalje, a u svojoj kolekciji ReDesign za jesen/zimu 2019./2020. odlično ga je utjelovio modni brend Reserved. Slavni novozelandski supermodel Lili Sumner s jedne strane i cijenjeni poljski fotograf Bartek Wieczorek s druge strane objektiva snimili su editorijal za novu kolekciju Reserveda, a kao kulisa poslužila im je bajkovita Toskana, po mnogima jedan od najljepših dijelova Italije.

Komade pogledajte ovdje

Glavne odrednice kolekcije su elegantni komadi dubokih intenzivnih boja, pročišćene od suvišnih ukrasa i kiča. Dozu romantike i ženstvenosti donose dugačke haljine od satena u kombinaciji s čizmama, kaputima i modnim dodacima od umjetnog krzna koje neodoljivo podsjećaju na kombinacije u kojima smo na malim ekranima viđali Sansu Stark.

Maglovite i tmurne jesenske dane najlakše ćete razvedriti sa zanimljivim lepršavim odijelima razigranog originalnog printa, nalik kombinacijama u kojima možemo zamisliti Cersei Lannister, kontroverznu i nemilosrdnu kraljicu koja je najveći dio serije provela na tronu Željeznog prijestolja.

Daenerys Targaryen gledatelji su navikli gledati u pastelnim i lepršavim komadima, a mi vam predlažemo lepršave satenske košulje u svijetloplavoj boji ili bijele košulje u kombinaciji s palazzo hlačama uzorka od pastelno zelene tkanine satenskog sjaja. Još jedan snažni ženski lik, svećenica Melisandre od Asshaija svoju moćnu osobnost u seriji je naglašavala haljinama u tamnim zagasitim nijansama rubina koje se također mogu kombinirati s visokim čizmama, rukavicama i turbanom za još egzotičniji izgled.

 

Kraljica Margaery Tyrell iz kuće Tyrell, jedne od velikih kuća Westerosa plijenila je pažnju u raskošnim haljinama bogatog uzorka svijetloplavih i zlatnih nijansi pa ako vam je baš ona modni uzor za ovu jesen odličan je izbor trapez kaput izrađen od svjetlucavog materijala u sjajnom zlatnom tonu baroknog stila sa svijetloplavim žakard uzorkom. Ako ipak tražite nešto klasičnije, predlažemo vam odijelo koje možete kombinirati s čizmama na vezanje razigranog printa.

Pogledajte sve komade s cijenama

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu: www.reserved.com.

Sadržaj je nastao u suradnji s Reservedom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".