Gležnjače s 'pomakom' zbog kojih ostatak outfita pada u drugi plan: Lejla Filipović izvrsno nosi efektne čizmice i suknju

Lijepa i modno osvještena Lejla za ovu je prigodu odabrala nekoliko modnih klasika u netipičnoj varijanti, što joj odlično pristaje.
Vidi originalni članak

U društvu supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović prisustvovala je svečanoj premijeri predstave 'Čudo' u zagrebačkom kazalištu Vidra. Predstava je nastala u produkciji kazališta Moruzgva, a proteklih je dana privukla interes javnosti neobičnom najavom – protagonistica Ecija Ojdanić radi promocije predstave najavila je kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske.

Lijepa i modno osviještena Lejla za ovu je prigodu odabrala nekoliko modnih klasika u netipičnoj varijanti, što joj odlično pristaje. U modnom fokusu našle su se gležnjače pa tako kožni model ukrašen sjajnim detaljima u drugi plan "baca" ostatak kombinacije. Cipele su odličan odmak od klasike i sjajan izbor kad stajling želite 'začiniti' statement komadom.

Uz čizme, pozornost krade i suknja koja je u zelenoj kožnoj varijanti pravi 'mamac' za poglede, a s crvenom torbom čini odličan color-block koji je dobrodošao u jesenske dane, najčešće rezervirane za zagasite i neutralne nijanse.

Ostatak kombinacije bio je sasvim jednostavan pa je Lejla odabrala bazičnu crnu dolčevitu i ring-naušnice. Kod beauty izbora držala se klasike i stajling za premijeru obogatila crvenim ružem, svevremenskom nijansom koja nikad ne izlazi iz mode.

 

Isprobajte nijansu za koju frizeri kažu da prilagođava svakom licu, a donosi bogatu teksturu i dimenziju

Modni izbor marketinške stručnjakinje kojem nećete pronaći manu: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Proizvod za kosu koji postaje viralan: Hvale ga na TikToku i kažu da obnavlja oštećenu kosu nakon samo jednog korištenja

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".