Glazbena superzvijezda Doja Cat po prvi put kreirala kolekciju tenisica

Skechers je time proširio svoje partnerstvo s ovom glazbenicom i dobitnicom nagrada GRAMMY® te s oduševljenjem predstavio kampanju Skechers x Doja Cat.
Vidi originalni članak

Globalna superzvijezda, Doja Cat – prva ikad Skechersova rezidencijalna umjetnica koja je prošlog proljeća bila zaštitno lice Skechers UNO kampanje – ne samo da izdaje novi album i kreće na svoju prvu turneju, već i debitira s prvom kolekcijom tenisica s ovim američkim brendom obuće. Skechers je time proširio svoje partnerstvo s ovom glazbenicom i dobitnicom nagrada GRAMMY® te s oduševljenjem predstavio kampanju Skechers x Doja Cat, koja je započela prošlog tjedna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

“Stvarno je super biti u mogućnosti kreirati vlastite Skechers tenisice. Dizajnirati nešto inspirirano legendarnim tenisicama koje su nekada nosile moje vršnjakinje – Britney Spears i Christina Aguilera – osjećam se kao da sam dio povijesti”, rekla je Doja Cat o ovoj suradnji.

Premijerna kapsula kolekcije Skechers x Doja Cat osmišljena je kako bi probudila modnu nostalgiju s početka 2000-ih kroz pogled glazbenice na Skechers D’Lites® tenisice, koje je prvi put slavno nosila tijekom svog nastupa na Coachelli 2022. Taj ikonični stil postao je 'Doja-fyed’ kombiniranjem različitih materijala kao što su vrhunska koža s primjesama lakirane kože i mreže, korištenjem jarkih, ali i neutralnih boja te upotrebom prepoznatljivog Skechers x Doja Cat loga.


 
“Za ovu sam kampanju radila sa Skechersom na stvaranju vizualnih elemenata koji su bili jednostavni, umjetnički usmjereni, edgy… I cijelo vrijeme smo istraživali različite elemente poput vatre, izgorenih tekstura i posljedica plamena”, govori Doja Cat koja je na ovaj način ostavila svoj kreativni otisak i obožavateljima podarila uvid u svoju igru ​​jednostavnosti, u smislu korištenih boja, kao i poigravanja s raznim elementima koji stilu daju edgy dozu.

Više o kampanji Skechers x Doja Cat možete pronaći ovdje.

Top 5 najprodavanijih maskara na Notinu: Sada ih se isplati kupiti jer su na sniženju!
Prvi put nakon rođenja drugog djeteta, Rihanna oduševila u odvažnoj kombinaciji hlača-čizama i majice od tila
Nakon niza chic odijela, Kate Middleton odabrala savršenu jesensku kombinaciju koju ćemo rado prepisati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".