Glasovac pokazala odlično ljetno izdanje; nosi dizajnerske salonke koje se ljubiteljicama mode nalaze na listi želja

Za srijedu u Saboru odabrala je narančastu haljinu midi dužine i kombinirala je s lakiranim nude salonkama
Vidi originalni članak

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih saborskih zastupnica, a za vrući ljetni dan odabrala je boju koja jednostavno "vrišti" ljeto. U Saboru se pojavila u efektnoj narančastom kompletu koji se sastoji od haljine elegantne midi dužine i kratkog sakoa.

Haljina na sebi ima zanimljive džepove s rezanim detaljima, a nama su za oko posebno zapele salonke s kojima ih je kombinirala. 

Odabrala je dizajnerske salonke koje potpisuje talijanski brend Valentino. Prepoznatljive su zahvaljujući efektnim zakovicama, a model je iznimno popularan već godinama. Svake nove sezone, u kolekciji luksuznog brenda nađu se novi modeli u različitim bojama, no Glasovac se odlučila držati klasike pa je odabrala nude nijansu. Ona je jako zahvalna za kombiniranje jer takav bež ton paše na sve u ormaru. Tako bi, osim uz haljinu, odlično izgledale u kombinaciji s trapericama i sakoom ili odijelom. 

Još izvrsnih izdanja Sabine Glasovac pogledajte u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Dugo nismo vidjeli ovako elegantan i ženstven outfit na špici: Kožne komade nosi na damski način

Nemamo je često priliku vidjeti: Sanja Musić Milanović u odličnom ljetnom izdanju kojim se možete inspirirati

Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

Biste li nosili upečatljive tenisice kakve nosi atraktivna poduzetnica? Odlično ih je spojila s leopard-minicom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".