Glasovac pokazala da su dobri komadi vječni: 'Dobrodošlo recikliranje outfita otkriva sklonost odjeći koja je praktična i nosiva'

Stil Sabine Glasovac super je primjer efikasne poslovne garderobe
Vidi originalni članak

Sabina Glasovac odličan je primjer dobrog poslovnog stila u saborskim klupama i nosi neslužbenu titulu jedne od najbolje odjevenih saborskih zastupnica. Jedan od posljednjih outfita koje je odabrala za Sabor bilo je i crno od glave do pete, a kombinaciju je prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor. Za ovaj modni izbor ima samo riječi hvale, a zastupnica je pohvalila i sklonost "recikliranju" odjevnih komada na što se posljednjih nekoliko godina stavlja veliki naglasak.

- Dobar način kreiranja poslovne garderobe su basic komadi, poput plisirane suknje i tamne majice, koje je moguće nositi na više načina. Prednost biznis odjeće mora biti njezina jednostavnost, ali i praktičnost te svakako decentan, elegantan stil. Nije nužno imati previše, već tek nekoliko komada, ali onih koji su praktični za stiliziranje. Uz crnu to su bež i slični neutralni tonovi, dok je uvijek zanimljivo vidjeti detalje poput plisea. Dobrodošlo recikliranje outfita otkiva sklonost odjeći koja je praktična i nosiva u raznim situacijama - prokomentirala je Prpić Znaor.

Stajling sličan tome isfurala je i 2019. godine , a i tada je zvijezda kombinacije bila plisirana suknja. Super modni trenutak uhvatio je naš fotograf Goran Čižmešija, dok je modna savjetnica jednom prilikom rekla kako je stil Sabine Glasovac super primjer efikasne poslovne garderobe:

- Ne samo da sadrži boje i razne odjevne forme, već je u okvirima nenametljive, a opet zanimljive klasike. Očito je riječ o osobi koja zna da je odijevanje bitno te da je ono jedna od osnova dobrog imidža, koji je posebno važan u poslu ovog tipa.

U galeriji pogledajte još odličnih izdanja Sabine Glasovac

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

 

 

Boja s kojom će brinete "doći na svoje": Sve je popularnija, a izgleda jako luksuzno

Borna Kotromanić spojila trenirku i štikle: 'Vjerna sam pomaknutim outfitima, inače bih samoj sebi bila dosadna'

'Nekad sam superjunak, nekad se jedva pokupim s poda kupaonice. Najčešće se smijem i ne dam karcinomu da mi oduzme život'

Tenisice koje su zaludjele modni svijet: Za njih postoji lista čekanja, Hrvatice ih obožavaju, a ekonomistica ih super nosi!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".