Glasovac odabrala model koji skraćuje noge, ali je jednim detaljem "spasila" stvar, a Jeckov zanimljivu haljinu

Sabina Glasovac i Dragana Jeckov za četvrtak u Saboru odabrale su karirani uzorak.
Vidi originalni članak

Karirani uzorak je jedan od onih uzoraka koji su postali pravi klasik u ormaru pa se s njim ne može pogriješiti niti u jednom godišnjem dobu, a dobar je odabir i za različite prilike. Vole ga i saborske zastupnice Sabina Glasovac i Dragana Jeckov, a prokomentirala ih je modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor

Sabina Glasovac s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Saboru, a ovog je puta odabrala karirani motiv koji je izuzetno omiljen u poslovnim krugovima, gdje ga možemo vidjeti na haljinama, hlačama, suknjama i kravatama. Prpić Znaor je rekla:

I na trendovskim culottes hlačama izgleda odlično, naročito kad je podloga siva, s blijedo smeđim linijama. Ovaj tip hlača vizualno skraćuje noge, a gospođa Glasovac itekako zna da stvar spašavaju visoke potpetice i kroj visokog struka.

Dragana Jeckov za četvrtak u Saboru odabrala je haljinu. Prpić Znaor kaže da haljina, kad se nosi u Saboru, mora biti jednostavna, no i ova je opcija zanimljiva jer se radi o bazičnom kroju i color-block kolažu s kariranim motivom u glavnoj ulozi:

Iako siva boja zna djelovati umorno, crvena linija kao detalj daje joj malu dozu stilske energije. Karirani uzorak pojam je klasične britanske elegancije i dolazi u niz varijanti i kolorističkih kombinacija. Nose ga poslovnjaci u svim prigodama jer razbija monotoniju jednolične business garderobe, a opet djeluje uredno.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".