Glamurozni lookovi s crvenog tepiha dodjele Critics Choice Awards koje je Vogue proglasio najboljima

Na raskošnom crvenom tepihu istaknule su se voluminozne siluete, haljine upotpunjene volanima i širokim šlepovima, kao i efektne zlatne nijanse
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer u Los Angelesu, u hotelu Fairmont Century Plaza, održana je 28. dodjela Critics Choice Awards kojom je odana počast najboljim filmskim i televizijskim ostvarenjima u prošloj godini. Nakon prošlotjedne dodjele Zlatnih globusa, nastavilo se blještavilo na crvenom tepihu, a kao glavni trend večeri istaknule su se voluminozne siluete jer su zvijezde s hollywoodske A-liste izabrale raskošne haljine upotpunjene širokim 'šlepovima'.

Vogue je izabrao i one najbolje odjevene, među kojima je istaknuo Michelle Yeah u crno-ružičastom kompletu s potpisom Caroline Herrere. Zatim Elle Fanning, inspirirana siluetom iz 18. stoljeća, pojavila se u dizajnu Alexandera McQueena. Tu je i Michelle Williams u zlatnoj kreaciji iza koje stoji Louis Vuitton. 

I mnogi su se uzvanici istaknuli svojim modnim izborom. Miles Teller je crni Gucci smoking kombinirao s klasičnom leptir mašnom, dok se Henry Golding odlučio za baršunastu kreaciju.

Matt Smith na crvenom se tepihu pojavio bez klasične kravate pa je umjesto nje nosim bluzu s labavo svezanom mašnom. I dalje se držao formalnog dress codea, no u kombinaciji za koju Vogue kaže da je djelovala modernije i cool.

U nastavku pogledajte najbolje lookove s dodjele Critics Choice Awards, prema izboru Voguea.

FOTO: Newscom/Pixsell Michelle Yeoh nosi Carolinu Herreru FOTO: Reuters/Pixsell Austin Butler FOTO: Newscom/Pixsell Stephanie Hsu nosi Valentino FOTO: Newscom/Pixsell Viola Davis nosi Valentino FOTO: Newscom/Pixsell Amanda Seyfried nosi Dior Haute Couture FOTO: Newscom/Pixsell Julia Garner nosi Ferragamo FOTO: Reuters/Pixsell Henry Golding FOTO: Newscom/Pixsell Sadie Sink nosi Chanel FOTO: Reuters/Pixsell Michelle Williams nosi Louis Vuitton FOTO: Reuters/Pixsell Elle Fanning nosi Alexander McQueen FOTO: Newscom/Pixsell Miles Teller nosi Gucci FOTO: Reuters/Pixsell Anna Sawai nosi Acne Studios FOTO: Newscom/Pixsell Thuso Mbedu nosi Louis Vuitton

Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Kombinaciju sam odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu'

Novi trend s društvenih mreža kao najbrži, najjeftiniji i najpraktičniji način da stanete na kraj nepotrebnim kupnjama

Znate li za 'pravilo 5,5 cm' koje može pomoći odrediti pristaje li vam više kratka ili duga kosa?

'Kada sam na gradilištu, preferiram ravnu obuću, a kada si mogu priuštiti, obujem visoke potpetice. Trendove ne pratim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".