Gisele slavi 20 godina karijere

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, ove godine obilježava dvadesetu obljetnicu svoje uspješne karijere. Upravo zbog toga poznata izdavačka kuća Taschen objavila je knjigu pod nazivom „Gisele“.
Vidi originalni članak

Ovo limitirano izdanje prikazuje karijeru uspješnog brazilskog supermodela kroz prekrasne fotografije sa raznih snimanja, ali i iz njene privatne kolekcije. U knjizi se nalazi preko 300 fotografija koje je Gisele odabrala u suradnji sa Giovannijem Biancom. Svoju prvi uspjeh postigla je 1998. noseći reviju Alexandra McQueena. Njenu zavidnu karijeru obilježilo je pojavljivanje na preko tisuću naslovnica modnih časopisa diljem svijeta, pojavljivanje na preko 450 modnih revija te brojne multinacionalne kampanje za najpoznatije svjetske modne i beauty brendove.

Naslovnicu knjige krasi Giselin poznati goli portret, u kojem pozira pred objektivom Irvinga Penna. No, uz njega u knjizi se nalaze i brojnim fotografije sa snimanja u suradnji s Mariom Testinom, Peterom Lindberghom, Stevenom Meiselom, Jurgenom Tellerom, Davidom LaChapelleom, Corinne Day i  mnogim drugima. Uz impozantne fotografije, u knjizi se nalaze i posvete njene obitelji i najbližih prijatelja te modnih znalaca koji objašnjavaju kako je ona postala jedan od najpoznatijih svjetskih supermodela. Cijena ovog limitiranog izdanja je 700 američkih dolara, a Gisele donira sav novac od zarade u dobrotvorne svrhe. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".