Girl power!

Jennifer Lopez u najnovijem spotu za pjesmu "Ain't Your Mama" nosi cipele koje je dizajnirala Rihanna u suradnji Manolom Blahnikom i u njima izgleda opako dobro...
Vidi originalni članak

Da su žene same sebi vrlo često najveći neprijatelji složili bi se mnogi a ono što nam kronično nedostaje je međusobno poštovanje, ohrabrivanje i potpora pa nas posebno veseli kada se slavne cure javno podržavaju. Osim što je i sam spot za pjesmu "Ain't Your Mama" snažna poruka ženama Jennifer Lopez  je u zadnjoj sceni obukla čizme koje je dizajnirala Rihanna u suradnji sa dizajnerom Manolom Blahnikom. Seksi model 46-godišnjoj pjevačici poslala je osobno Rihanna uz poruku "Znam da ćeš ih nositi i bolje od mene"! Svaka čast na fantastičnom primjeru kojeg su ove dvije dive pružile mladim djevojkama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".