Gigi Hadid zabljesnula u skulpturalnoj mini haljini s potpisom Balmaina

Ovaj nevjerojatan komad stvorio je 3-D ilustraciju žene u toplesu koja nosi zgužvanu traper minicu
Vidi originalni članak

Tjedan pariške mode za mušku odjeću, proljeće/ljeto 2025., završio je s praskom u nedjelju, kada je glavni grad Francuske bio domaćin posljednjeg dana mode i slavlja. Neka od najvećih imena iz svijeta mode i zabave okupila su se kako bi proslavila završetak ovog uzbudljivog tjedna, a među njima je bila i Gigi Hadid, koja je izgledala nevjerojatno na putu za after party.

Ako tražite upečatljivu svečanu haljinu, kroj supermodela bio je savršen izbor. Hadid je nosila skulpturalnu mini haljinu iz Balmaina, potpuno prekrivenu malim perlicama u različitim nijansama plave. Ovaj nevjerojatan komad stvorio je 3-D ilustraciju žene u toplesu koja nosi zgužvanu traper minicu – s džepom, gumbom i svim detaljima! Dizajn je bio toliko realističan da je bilo teško reći gdje završava iluzija, a gdje počinje Hadidino pravo tijelo. 

Poput prave superzvijezde modne piste, nosila je ovu haljinu sa samopouzdanjem i stilom, uparivši je s cool dodacima: malom crnom kožnom torbicom, šiljastim crnim štiklama, crnim ovalnim sunčanim naočalama i srebrnim naušnicama. Hadid je dodatno upotpunila svoj ekstravagantni izgled plavim bobom, zalizanim na jednu stranu i uvijenim na vrhovima. Što se tiče šminke, odlučila se za ružičaste usne koje su dodale dodatnu dozu glamura.

Na after partyju, Hadid se pridružila nekoliko prijatelja iz industrije, uključujući kolegicu supermodel Kendall Jenner. Jenner je nosila svijetlosivi komplet odjeće brenda Khy, brenda njene sestre Kylie Jenner. Kendallin dečko, poznati glazbenik Bad Bunny, izašao je u koordiniranom svijetlosivom odijelu, crnom topu, bijelim i crnim Adidas Sambasama i crnim nijansama.

Ovaj završetak tjedna mode u Parizu nije bio samo proslava mode, već i manifestacija stila i kreativnosti koja će se dugo pamtiti. Hadidina upečatljiva Balmain haljina, zajedno s prisutnošću najvećih imena u industriji, osigurala je da ovaj tjedan mode završi u velikom stilu.

Belgijski dizajner Dries Van Noten oprostio se od modnog svijeta spektakularnom revijom u srcu Pariza
U ružičastom od glave do pete privukla poglede: 'Ponekad sam u crno - bijelom, a nekad u raznim bojama'
'Obje preferiramo eleganciju, ali u slobodno vrijeme ponekad odjenemo i nešto sportsko'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".