Gigi Hadid sjajno je 'isfurala' najpopularniju jaknu za jesenske dane koju nosimo na sve kombinacije

Za dnevnu šetnju, odabrala je karirani shacket, spoj košulje i jakne, koji je ove jeseni nezaobilazan trend.
Vidi originalni članak

Gigi Hadid, modna ikona i supermodel, ponovno oduševljava svojom sposobnošću da spoji udobnost i stil. U svom najnovijem street style izdanju, Gigi je pokazala kako jedan komad može dominirati cijelim outfitom — a ovaj put je to shacket, modni hit sezone.

Za dnevnu šetnju, Hadid je odabrala karirani shacket, spoj košulje i jakne, koji je ove jeseni nezaobilazan trend. Ovaj praktični komad odjeće savršen je za prijelazno vrijeme, jer kombinira lagani osjećaj košulje s toplinom jakne. Gigi je svoju verziju odabrala u plavo-crveno-bijelim nijansama, što unosi dozu nostalgije i podsjeća na klasične flanel košulje, ali s modernim twistom. Karirani uzorak daje outfitu dinamičan izgled i čini ga vizualno zanimljivim.

Shacket se ističe ne samo zbog svog udobnog kroja, već i zbog svoje svestranosti — može se nositi kao lagana jakna u toplijim danima ili slojevito ispod težih kaputa zimi. Gigi je ovaj oversized model kombinirala s jednostavnom bijelom majicom, čime je naglasila ležernost cijelog outfita, dopuštajući shacketu da bude u središtu pažnje.

Kombinacija s svijetloplavim trapericama visokog struka i crnim mokasinama dodatno naglašava Giginu sposobnost da spoji praktičnost i trendove. Mokasine s metalnim detaljem dodaju dozu elegancije, dok traperice održavaju casual vibru. No, bez sumnje, shacket je komad koji transformira cijeli outfit, čineći ga savršenim za gradske ulice.

Gigi je također nosila tamne sunčane naočale, savršeno usklađene s opuštenom kosom zavezanom u rep, što je zaokružilo njen moderni look.

'Kad idemo zajedno van, dogovaramo se samo oko toga koliko će nam biti elegantne kombinacije'
Simpatična Ivana sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Volim nositi bazične boje i ubaciti neki komad u drugoj boji koji to razbije'
Nije ju potrebno održavati ni stilizirati: Cami cut odlična je frizura za sve koji vole jednostavnost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".