Gigi Hadid je nova Victorijina anđelica

Supermodel Gigi Hadid osvaja modne piste, a ostvarila joj se i velika želja: ove godine nosit će reviju za brend Victoria’s Secret.
Vidi originalni članak

Prestižnoj grupi anđelica brenda Victoria’s Secret ove godine pridružit će se i Gigi Hadid. 20-godišnji supermodel nosio je revije velikih dizajnera i krasio naslovnice svjetskih modnih magazina, a nedavno se pojavila i u velikoj Balmainovoj kampanji za H&M. Ipak, prolaskom audicije za Victoria’s Secret reviju koja se održava 9. i 10. studenog ostvario joj se dugogodišnji san što je pokazala i njena reakcija. Naime, nakon što joj je direktor marketinga Ed Razek priopćio sretne vijesti, Gigi je vrisnula od uzbuđenja, a potekle su joj i suze radosnice. Brend je snimku s audicije stavio na Instagram, a i manekenka je radosnu vijest podijelila na svom profilu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".