Gigi Hadid isfurala kombinaciju koja ne pristaje svakome!

A ona u njoj izgleda vrlo chic!
Vidi originalni članak

Koju boju prvo povezujete s ljetnim danima i ljetnim odjevnim kombinacijama? Nama prvo na pamet pada - žuta, a ona je specifična sama po sebi. Kad je nosite, teško vas je ne primijetiti, makar nosili samo jedan modni detalj poput torbice ili marame.

I Gigi Hadid to vrlo dobro zna pa je hrabro odlučila odjenuti žuto od glave do pete - i u tome izgleda izvrsno! I dok su joj zlobnici odmah prigovorili da izgleda "poput banane", Gigi je pokazala što znači imati stila i biti vjerna sebi.

Hlače na vezanje uparila je s crop topom na bretelice te se ogrnula džemperom u istoj boji. Točka na i bile su špic loaferice u bež boji koje su neutralne pa su djelomično "ublažile "cijelu kombinaciju. 

Osim što izgleda vrlo trendi, Gigi je još jedanput pokazala svoju vitku figuru: oblikovane ruke i savršeno isklesan trbuh nazirali su se ispod topa, a pogled je sakrila neobičnim naočalama koje su se pokazale kao sjajan kontrast ostatku odjevne kombinacije! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".