Gigi Hadid isfurala Barbie look od glave do pete - i izgleda fenomenalno!

Tko bi se ovo usudio?
Vidi originalni članak

Gigi nas ne prestaje iznenađivati svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama. Nakon što je prije nekoliko dana prošetala New Yorkom u pidžami i istovremeno izgledala seksi, ovih se dana odlučila za look inspiriran našom najdražom igračkom iz djetinjstva: Barbie.

Naime, Gigi je od glave do pete odjenula metalik rozo. Govoreći o metalik rozom odijelu, na prvu nam zvuči kao da se radi o outfitu za djevojčice, no Gigi izgleda kao da će sjesti na Harley Davidson - i ovaj hrabri look uspjela je odlično isfurati! 

Cijela kombinacija ima retro prizvuk - hlače širokih nogavica, sandale s platformom te kratka kožna jakna savršeno su se uklopile s njezinim jednostavnim i prirodnim make upom te naočalama rozih leća. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".