Gigi Hadid gradom prošetala u pidžami i u njoj izgledala nevjerojatno seksi

Gigi je prava majstorica spajanja nespojivog!
Vidi originalni članak

I dok je većini nas pidžama outfit koji nosimo isključivo po doma, Gigi ju je odlučila staviti na jednu novu razinu pa je u njoj prošetala gradom. Ovih je dana viđena u nježno plavoj prugastoj pidžami koju je kombinirala s čizmama koje potpisuje mnogima omiljeni Stuart Weitzman. Također, cijela kombinacija nevjerojatno zrači seksepilom jer je ispod gornjeg dijela, umjesto bijele majice za kakvu bi se većina odlučila, odjenula crveni grudnjak koji je uparila s crvenim rubovima na pidžami i istovremeno izgledala vrlo cool, ali i elegantno. 

Neobične naočale mačkastog oblika i crvene boje bile su samo točka na "i" ovoj odličnoj kombinaciji koju bi se rijetko tko usudio nositi, no Gigi u njoj izgleda neodoljivo te pokazuje kako spajanje nespojivog može biti odličan modni odgovor na modnu jednoličnost koja često vlada gradskim ulicama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".