Giambattista Valli za H&M: Haljine dostupne već sutra, cijena od 800 kuna

Kolekcija donosi veliku promjenu što se tiče dostupnosti - dio u prodaju ide odmah, ostatak u studenome
Vidi originalni članak

Konačno je potvrđeno - nova dizajnerska suradnja švedske tekstilne kompanije H&M bit će s velikim talijanskim dizajnerom s bazom u Parizu, Giambattistom Vallijem. Vijest se sinoć poput požara proširila modnim svijetom, a istovremeno su je na svojim društvenim mrežama objavile obje kompanije, ali i najpoznatije influencerice na svijetu - Chiara Ferragni i Kendall Jenner, koje su odabrane za zaštitna lica. 

Kendall je nosila ružičastu voluminoznu haljinu od tila, dok je Chiara bila u čipkastoj svijetlorozoj haljini iznad koljena, koja u stražnjemu dijelu ima dugačak šlep.

Chiara se sinoć pojavila na crvenom tepihu festivala u Cannesu noseći haljinu iz kolekcije. Bila je u društvu Vallija, kreativne savjetnice H&M-a Ann-Sofie Johansson te s kolegama zvijezdama H.E.R., Biancom Brandolini, Chrisom Leejem te Rossom Lynchem. 

Velika je novost ta da će se po prvi puta otkad postoje dizajnerske suradnje s H&M-om, ovoj neće dugo trebati da dođe u dućane.

Već 25. svibnja svi komadi koje su zvijezde i influenceri premijerno pokazali u Cannesu, bit će dostupna online i u 12 odabranih H&M-ovih dućana, objavio je Vogue. Također navode kako će se ostatak kolekcije moći kupiti od 7. studenoga 2019. 

Kada je riječ o cijenama, kreću se od 100 do 300 funti, što je vjerojatno najmanji iznos koji ćete ikada trebati izdvojiti za jednog Giambattistu Vallija, čovjeka poznatog po skupocjenim couture kreacijama. 

Naš je favorit haljina u kojoj se pojavila Kendall. Nadamo se da ćemo biti dovoljno brzi na tipkovnici kada krene online prodaja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".