Giambattista Valli u novoj kolekciji predstavio maske za mladenke u svojem stilu, od nekoliko slojeva tila

Kolekciju je predstavio virtualnim putem, a maske za lice oduševile su modni svijet
Vidi originalni članak

Vjenčanje u ljetnim danima na nekoj pitoresknoj lokaciji zvuči idilično, no 2020. je imala malo drugačije planove kojima smo se svi morali prilagoditi. Između ostalog i modni dizajneri koji su, umjesto klasičnih modnih revija, održali one virtualne. Osim revija, i nove kolekcije prilagodili su trenutačnoj situaciji s koronavirusom. Tako je francuska dizajnerica Raquel Allegra predstavila kolekciju čiji su neizostavan dio bile upravo maske za lice.

Predstavljena jedna od prvih kolekcija čiji dio su i zaštitne maske: Dizajnerica želi potaknuti ljude na njihovo nošenje

No, nije Allegra jedina - u svoju kolekciju dodao ih je i talijanski dizajner Giambattista Valli koji ima stylish rješenje za sve "post-karantena" mladenke. Kolekciji je dodao najraskošnije maske koje smo do sad vidjeli, napravljene od nekoliko slojeva tila, koje savršeno odgovaraju jednako raskošnim vjenčanicama i tilu po kojem je dizajner prepoznatljiv. 

Dizajner je kolekciji dodao tri "maske", u bijelij, ružičastoj i crvenoj boji, a s njima ne treba brinuti ni o frizuri s obzirom na to da idu preko glave te su pravi statement dodatak.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".