Gepard je novi leopard: Još jedan životinjski uzorak osvojit će gradske ulice

Cure su već dodale u ormare ovaj hit komad!
Vidi originalni članak

Prvo leopard uzorak, zatim zmijski, u najavi je čak i zebrasti, a, po novom, i - gepard! Naime, naš feed na Instagramu sve češće prepljavjuju odjevne kombinacije trendseterica u suknjama s odličnim printom koji neodljivo podsjeća na leoparda, no ipak je malo "stiliziraniji".

Naravno, radi se o gepardu, a cure ga jednako dobro kombiniraju kao i onaj mnogo zatupljeniji, leopard. Urednica Covetura, Hannah Baxter, odabrala je sasvim jednostavan spoj: midi model kombinirala je s crop topom i Adidas tenisicama. Savršeno za svaki dan, zar ne?

Blogerica Lucy Williams nosi jako "hrabar" model hlača, a kombinirala ih je s asimetirčnim topom, tenisicama i cool torbom. Prava inspiracija!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".