Georgia May Jagger opet dizajnira

Britanska modna kuća, unatoč financijskoj krizi u kojoj se nedavno našla, nastavlja svojim luksuznim kolekcijama, no ovaj put uz jedno poznato mlado lice.
Vidi originalni članak

Njezino ime je Georgia May Jegger, ima dvadeset i tri godine, a svi znamo čija je kćer. No, to ništa ne znači kada je u pitanju njezina uloga na modnim scenama. Okušala se u dizajnerskim vodama kada je kreirala kolekciju za modnu kuću Reserved, a sada je ponovila svoj uspjeh sa Mulberryem. Ova britanska modna kuća očito voli surađivati sa popularnim zvijezdama, pošto je prošle godine Cara Delevigne kreirala Mulberry torbe inspirirane njezinim tetovažama. Georgia je ovaj put imala zadatak napraviti kolekciju jesenskih kožnih jakni, a koliko vidimo po slikama zadatak je obavila odlično. Cijene kožnih jakni kreću se po malo luksuznijim cijenama od 1590$, no za one koji vole Mulberry i Georgiau May Jegger ovo je jedinstvena prilika da ugrabe svoj primjerak iz nove kolekcije. Moramo priznati kako Mulberry ima odličnu ideju kako se izvući iz krize.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".