Genijalno! Ovaj šilt pomoći će vam da zaštitite make up dok se tuširate

Kome se ikada dogodilo da je odradio odličan posao sa šminkom i onda shvatio da se mora otuširati?!
Vidi originalni članak

Napokon nećete morati brinuti o make up-u, samo zato jer u tuš kabini nabrazaka morate obrijati noge. Showrshield je prozirni šilt koji štiti lice od vode dok se tuširate. Ne samo da je odlična stvar ako se zaboravite otuširati prije šminkanja, već pomaže i onima koji imaju ekstenzije na trepavicama, bile su na mikrobladingu ili možda plastičnoj operaciji lica... 

Osim toga, ako perete kosu uz pomoć ovog šilta šampon vam neće kapati u oči. 
Sheridan, vlasnica Showrshielda, na webstranici kaže: "Osnovala sam kompaniju dok sam stajala u tušu, tuširala se i rukama štitila lice koje je bilo našminkano." Genijalno, zar ne? 
"Nakon što sam testirala svoje ideje, Showrshield je nastao. Pokazalo se kako je dobar za mnoge stvari, pa tako i za oporavak nakon operacije koju ste imali na licu. Oporavak je zapravo najvažniji, pa mi je drago da i oko toga može pomoći." Stoji oko 90 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".