Genijalno izdanje Olje Vori sinonim je za ljeto: 'Super se osjećam u bojama'

Goran Čižmešija u centru Zagreba fotografirao je Olju Vori, damu koja nas uvijek osvoji zanimljivim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Jarke boje, šareni uzorci i igra krojevima - tako glasi modna formula za proljetne i ljetne odjevne kombinacije, što je potvrdile Olja Vori kad je prošetala gradom u izvrsnim modnom izdanju kojim se možete inspirirati za sredinu tjedna.

- Ovo mi je ležerna i udobna kombinacija za šetnju gradom. Super se osjećam u bojama. Malo sam promijenila frizuru, za to je zaslužna moja frizerka Katica Topčić - rekla je našem Goran Čižmešiji kad ju je uhvatio na zagrebačkim ulicama.

Zvijezda Oljinog stajlinga bilo je statement odijelo narančaste boje koje je kombinirala uz kratki bijeli top te pokazala svoju figuru. Dodala je bijelu torbicu te popularne Adidas tensice, a cijeli outfit zaorkužila je retro sunčanim naočalama.

U sličnoj kombinaciji uhvatili smo je i prošle godine. Za jedan je ljetni dan odabrala bijelo laneno odijelo, pravi must have za toplu sezonu koji je nosiv u različitim prigodama, od onih dnevnih pa do elegantnih i formalnih. Odijelo je kombinirala s minijaturnim točkastim topićem, a cijeli je stajling upotpunila modnim dodacima koji imaju ljetni prizvuk.

Lanene haljine odličan su izbor za ljetne dane, a izdvojili smo komade koji su bezvremenski klasik u ormaru
'Sunkissed makeup' glavni je hit na TikToku, a daje vašoj koži blistav, osunčan izgled
Glumica Sienna Miller oduševila na Wimbledonu u svilenom prugastom odijelu i neočekivanim izborom cipela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".