Genijalno izdanje Olje Vori sinonim je za jesen: 'Odjenula sam casual sportsku kombinaciju jer je zahladilo'

Olja Vori rado je viđeno lice u našoj modnoj rubrici, a naš ju je Goran Čižmešija fotografirao u cool kombinaciji.
Vidi originalni članak

Kombinacijama Olje Vori uvijek se rado inspiriramo, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim, ležernim outfitima ili nešto svečanijim i elegantnijim stajlinzima za formalnije prigode. Naš ju je Goran Čižmešija ulovio u jesenskoj kombinaciji i jako efektnom stajlingu, a odlična je inspiracija i ovih dana.

– Odjenula sam casual sportsku kombinaciju jer je zahladilo i jer idem na roditeljski sastanak – ispričala je za Divu.

Olja nas je iznenadila zanimljivom kombinacijom koja spaja različite stilove, s naglaskom na upečatljive patchwork denim hlače brenda Moschino. Ove široke traperice, s nesvakidašnjim uzorkom, postaju središnji komad outfita koji privlači pažnju i unosi dozu retro stila.

Njena bež jakna s višeslojnim detaljima savršeno se nadovezuje na denim košulju, dok čvor na bijeloj majici unosi ležernu atmosferu u celokupni look. Nije zaboravila ni na dodatke – metalik torba s resama dodaje šik notu, dok zlatni i srebrni nakit daju dašak elegancije.

Mia Matić modno nikad ne griješi: U all-black kombinaciji izgleda kao da je sišla s naslovnice magazina
'Od uzoraka volim karirani, a od tkanina mi je zanimljiv tweed od kojeg je i ova košulja'
Marijana Batinić nekad i sad: Kako se stil poznate voditeljice mijenjao tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".