Genijalna modna priča sa zagrebačke špice: Denis i Oraya oduševili su nas na prvu!

Prošetali su gradom u genijalnim kombinacijama, a super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije.
Vidi originalni članak

Da su klasične kombinacije s malim pomakom uvijek najbolja i provjerena formula, pokazao je par sa zagrebačke špice. Oraya Phongnit (27) i Denis Lesjak (35) prošetali su gradom u usklađenim kombinacijama, a super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije. 

Oraya radi kao managerica na aerodromu, a Denis kao glazbeni producent, DJ i model. Genijalan par rado je pozirao za našu street style rubriku i otkrio par detalja o svom stajlingu.

– Dolazim s Tajlanda, ovdje sam s dečkom Denisom na odmoru. Često nosim kombinacije slične ovoj; komotne traperice s topom. Najčešće nosim neutralne boje i crnu, dok uzorke baš ne nosim. Najviše nosim tenisice, ali za posebne prigode biram visoke pete – ispričala nam je Oraya.

Divna Oraya nosi jednostavnu, ali efektnu kombinaciju širokih traperica visokog struka, koje su pravi povratak u modu 90-ih, te majicu s apstraktnim printom. Ovaj look je ležeran, ali daleko od monotonog, zahvaljujući zanimljivim nijansama na majici koje unose dinamiku i razigranost u stajling. Udobne bijele tenisice s crvenim detaljima dodaju sportski štih, a jednostavan nakit i prirodna frizura naglašavaju njezinu mladenačku i neopterećenu energiju.

S druge strane,  Denispokazuje kako se s minimalnim trudom može postići sofisticiran izgled. Bijela lanena košulja, raskopčana taman toliko da zrači opuštenošću, savršeno se uklapa s tamnosivim hlačama koje mu daju elegantan dodir. Jednostavne bijele tenisice doprinose ležernosti, dok moderna sunčana naočala čini ovaj outfit idealnim za šetnju gradom. Njegov izgled odiše ravnotežom između casual i formalnog, što je ključ uspješnog street style stajlinga.

– Na Tajlandu živim posljednje 3 godine, došao sam s curom Orayom na odmor u Hrvatsku, a inače sam rodom iz Čakovca. U slobodno vrijeme nosim smireniju odjeću neutralnih boja bez uzoraka, ali kada radim kao DJ, onda odjenem žive boje i otkačene uzorke kakve inače ne nosim privatno – dodao je Denis.

Ljepotica sa zagrebačke špice nosi savršenu jesensku kombinaciju i pristaje joj kao salivena
Najbolji novi parfemi koji su izašli ove godine, a brzo su postali hit u beauty svijetu
Gigi Hadid sjajno je 'isfurala' najpopularniju jaknu za jesenske dane koju nosimo na sve kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".