Genijalna Mihaela pokazala kako savršeno kombinirati retro i moderne komade uz pariški chic

Crna boja i zemljane nijanse tako joj dobro pristaju, a njezin je outfit izvrsna inspiracija za ovo razdoblje.
Vidi originalni članak

Da zemljani i tamni tonovi nisu rezervirani isključivo za zimu, pokazala je prekrasna dama i studentica Akademije likovnih umjetnosti sa zagrebačke špice koja je pozirala našem Goranu Čižmešiji. Mihaela Spiegel oduševila nas je svojom jednostavnošću i načinom na koji nosi zemljane boje i neutralne nijanse, a da ne izgledaju nimalo monotono.

– Volim nositi zemljane tonove, to je moj stil, mislim da više pašu uz moj ton kože nego neke druge boje – otkrila je simpatična dama za Divu.

Mihaela pokazuje kako savršeno kombinirati retro i moderne komade u urbanoj jesenskoj kombinaciji. Ključni komad je smeđa vintage kožna jakna koja priziva nostalgiju 80-ih. Smeđa koža uvijek donosi taj nostalgičan štih, a bomber kroj savršeno spaja udobnost i cool faktor.

Beretka je modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode, a Mihaela ju nosi s opuštenom nonšalancijom koja odiše samopouzdanjem. Crni šal, prebačen preko ramena, donosi dodatan sloj udobnosti, a istovremeno vizualno balansira cijelu siluetu.

Crne culottes hlače i čizme s platformom donose suvremenost i udobnost, idealne za gradsku šetnju. Minimalistička torba i slušalice kao modni dodatak dodatno pojačavaju opušteni, ali stajliš dojam. 

Predviđa se povratak jednog popularnog modela tenisica, a hit su za jesenske dane
Publika na reviji nosi robu s piste: Kad među slavnim gostima nestane individualnosti, svi postaju klonovi
Bezvremenski kaputi i baloneri: Pogledajte efektne modele sa zagrebačke špice iz 2013.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".