Genijalan minimalistički stajling: 'Ove traperice su mamine, starije su od mene, a ja imam 20 godina'

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama uhvatio cool studenticu koja nas je oduševila na prvu
Vidi originalni članak

Nakon lepršavih suknji i efektnih haljina, hladniji dani jeseni bit će rezervirani za povratak omiljenim trapericama. Dobar jeans komad u ormaru može spasiti svaki stajling i super je rješenje u danima kad nemate ideje što nositi, a inspiraciju za kombiniranje možete pronaći i u stajlingu simpatične Katje Mandir.

Ovih dana gradom je prošetala stajling koji odlično izgleda u svojoj jednostavnosti, a super modni prizor zabilježio je naš Goran Čižmešija. Široke traperice kombinirala je uz kratku kožnu jaknu, a crna kapa odlično je nadopunila kombinaciju.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je vani hladno, ali ne mogu se oprostiti od ljeta. Ove traperice su mamine, starije su od mene, a ja imam 20. Više volim ležerne traperice nego neke uske. Većinom sam u neutralnim bojama, ali se trudim ubaciti žive boje. Više volim ravnu obuću nego visoke pete – ispričala nam je studentica industrijskog dizajna.

Ovaj spoj klasičnih elemenata poput motociklističke jakne i udobnih traperica savršeno balansira između stila i funkcionalnosti. Velika crna torba idealna je za svakodnevne obaveze, dok se jednostavni detalji poput prstenja i diskretnog šala u crnoj boji uklapaju u minimalistički stil koji dominira ovim outfitom.

Lijepa studentica nosi jaknu koja je hit svake jeseni, a sjajno ju spaja uz trendi komade
Anji odlično pristaju tamni tonovi: 'U ovakvim kombinacijama se najbolje osjećam, volim taj rokerski stil'
'Volim neutralne boje i da mogu kombinirati klasične stvari na bezbroj načina'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".