Gdjegod se pojavi, Iris Rajčić plijeni pozornost modnim odabirima: Izvrsno joj pristaju i ležernost i elegancija

Nekadašnja manekenka danas je fitness trenerica, a ujedno je i najveća podrška svojem suprugu, nogometnom reprezentativcu Marku Livaji
Vidi originalni članak

Iris Rajčić 1997. bila je prva pratilja Miss Hrvatske. Danas radi kao fitness trenerica i najveća je podrška svojem suprugu, hrvatskom nogometnom reprezentativcu Marku Livaji. Osim na tribinama, podršku mu uvijek izražava i putem društvenih mreža, gdje Splićanka objavljuje i fotografije iz obiteljskog života.

Iris i Marko imaju dvoje djece, kći Elizabet i sina Lorenza, a u svibnju ove godine, vjenčali su se u Splitu. Gdjegod se pojavi, bilo na tribinama ili na nekom od društvenih događanja, bivša manekenka pozornost plijeni svojim modnim odabirima.

Za tribine bira ležernija izdanja pa je, osim u dresu, imamo prilike vidjeti i u udobnim, sportskim majicama.

Često nosi haljine pa je tako za jedno modno događanje, reviju dizajnerice Ivone Glavaš koja je nedavno održana u Splitu, odabrala žutu haljinu na preklop. Za takav se model kaže da laska svakoj figuri, a Iris pristaje fantastično. Odabrala je potpis brenda ANOVI, prethodno spomenute splitske dizajnerice i kombinirala je s dizajnerskom torbicom i efektnim čizmama.

Čini se kako je Iris žuta jedna od omiljenih boja jer ju je odabrala i prošlog ljeta, za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Anamarije Asanović u splitskom Gooshter Beach Clubu.

Prošlog srpnja na eventu se pojavila u lepršavoj ljetnoj haljini kariranog uzorka koju je kombinirala s rupičastim gležnjačama, a dugačku, valovitu kosu stilizirala je u visoku punđu.

Lijepa Iris zna da je najbolje garderobu 'opskrbiti' bazičnim komadima koji se lako kombiniraju i nosivi su u raznim prigodama pa je tako za predstavu Magic Show iluzionista Luke Vidovića, održanu u Splitu odabrala kombinaciju koja odolijeva prolaznosti svih trendova. 

Sivi top i bijeli sako svevremenski su komadi nosivi godinama, a Iris ih je spojila s trapericama koje imaju trendi detalj, efektno dvostruko kopčanje. Stajlingu je dodala visoke bijele tenisice, savršen izbor za ležerne prigode i druženja poput ovog.

Kad je u pitanju beauty izbor, najčešće bira nude nijansu ruža i neutralne tonove, no ponekad je imamo prilike vidjeti i s efektnim crvenim ružem koji je odličan kontrast njezinoj plavoj kosi.

Tako je za jednu prigodu all black kombinaciju nadopunila klasičnim crvenim ružem koji je osvježio cijeli stajling, baš kao i njezina kosa u laganim valovima.

Početkom godine, promijenila je frizuru i valovima dodala popularne šiške, tzv. curtain bangs koje su od trenda postale pravi klasik u svijetu frizura. Jednako dobro izgledaju uz raspuštenu, kao i uz dignutu kosu, a i fitness trenerica preferira obje frizure.

'Kada idemo negdje zajedno, ne dogovaramo se oko odjeće, ali ispadamo spontano usklađeni. Ponekad i razmjenjujemo garderobu'

Nijansa koju već nazivaju najljepšom u 2023.: Isprobajte boju za koju kažu da se može prilagoditi svakom podtonu kože

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Kate Middleton zablistala u haljini od 300 kn: Potpisuje ju brend Mango, a takav je model omiljen u zimskim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".