Gallianov veliki povratak

Ekscentrični John Galliano vratio se na modnu scenu, a osim kolekcija odjeće, radii na ženskom parfemu za brend L’Oreal.
Vidi originalni članak

Nakon perioda stagnacije neponovljivi John Galliano doživljava ponovni uzlet i oduševljava svojim kreacijama.  Otkad je prošle godine počeo raditi na poziciji kreativnog direktora za Maison Margielu financije modne kuće su porasle za više od 30%, a vlasnik Renzo Rosso ima samo riječi hvale. Muška kolekcija biti će dostupna u 2016. godini, a potvrđeno je i da Galliano trenutno radi na novom ženskom parfemu za kozmetički brend L’Oreal koji će na tržište izaći 2017. godine. U rujnu je izašla i njegova prva ready to wear kolekcija, a Rosso je najavio kako bi u budućnosti mogli lansirati i kolekciju torbi.

“To je nevjerojatno jer ostale kolekcije koje vidite su samo odjeća. Ali ovdje, svaki odjevni komad ima priču iza sebe. Mislim da je to posebno. Ne znam nikoga kao što je John koji provodi sate i sate provjeravajući svaki detalj”, izjavio je Rosso za WWD.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".