Galerija Klovićevi dvori zablistala povodom treće humanitarne modne revije Fashion&Compassion

Humanitarni cilj je izvršen te će se prikupljena sredstva koristiti za dovršavanja senzoričkog parka Specijalne bolnice Goljak
Vidi originalni članak

Galerija Klovićevi dvori u utorak je otvorila je svoja vrata velikoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu. I ove godine su nastupili brojni poznati dizajneri čije su kolekcije bile predstavljene svim zainteresiranim gostima i javnosti. Klub je tek nedavno otkrio imena dizajnera jer svake godine drži javnost u neizvjesnosti do zadnjeg trenutka kao iznenađenje. Atrijem Klovićevih dvora u Zagrebu, prošetale su brojne poznate osobe noseći kreacije ukupno pet hrvatskih dizajnera i modnih kuća.

Jedan od njih je Varteks, koji ove godine privlači veliki interes javnosti i medija svojom kreativnošću i pravom modnom revolucijom.

Morana Krklec, poznata po višegodišnjim nastupima na brojnim revijama kao što je BIPA Fashion.hr. Morana se nakon završenog zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta upustila u dizajnerske vode te se zbog svoje kreativnosti ističe u mnoštvu drugih!

Loreta Gudelj svoju prepoznatljivost krije u svestranosti, mlada prevoditeljica, likovna kritičarka, profesorica, poduzetnica i naravno dizajnerica! Jedina je dizajnerica u Hrvatskoj koja je nastupila na svakom izdanju revije Fashion&Compassion. Zagovornica je slow fashiona i inspiraciju nalazi u latinoameričkoj kulturi i tradiciji.

Mirna Posavčević je svojevrsni novitet zagrebačkoj publici jer ova mlada dizajnerica svoju karijeru gradi u Istri, točnije Umagu gdje se i nalazi njen modni butik. Njen brend AnimaM teži jednostavnosti, čistim linijama i ručno oslikanim detaljima na odjeći.

Ivan Friščić, publici duže poznat kao modni stilist sada pažnju plijeni novim brendom DE LIGHT. Svojim brendom je pokazao da zna detaljan i složen proces do savršenog komada odjeće.

Humanitarni cilj je izvršen te će se prikupljena sredstva koristiti za dovršavanja senzoričkog parka Specijalne bolnice Goljak, a akciju je podržala i Bina-Istra. Riječ je parku koji će djeci koja borave u bolnici biti od velike koristi. Rotaract klub Zagreb Kaptol je trećim izdanjem ove revije pokazao ozbiljnost u svojoj ideji povezivanja mode i pozitivne promjene te se čini kako i šira javnost jednako tako prepoznaje ovu akciju. Ako je suditi po ovogodišnjem događanju, karte je potrebno nabaviti puno prije jer raspoloživa mjesta za ovu reviju brzo nestanu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".