Gabrijela Žalac, Sabina Glasovac, Tena Mišetić... Modna savjetnica prokomentirala outfite zastupnica za prvo zasjedanje

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na odjevne kombinacije saborskih zastupnica prvog dana zasjedanja
Vidi originalni članak

Nakon ljetne stanke, Sabor je danas počeo 9. sjednicu. Što se tiče mode i odjevnih kombinacija, mogli smo vidjeti zbilja različite odabire, a zamolili smo modnu novinarku i savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira outfite:

Prvi dan sabora nosi im se bijelo – bezbojni sakoi zavladali su ovim poznatim klupama. Osim, toga, tu je i navy, jer lekcija da bijelo voli plavo je usvojena. Tu i tamo imamo crnu, bezvremensku, namijenjenu ozbiljnim stvarima, odlukama i trenucima. 

Dubravka je dodala kako je vidljiv utjecaj ljeta: garderoba zastupnica donosi nam inspiraciju toplim danima, iako je jutro dosta hladno. Modna savjetnica kaže kako se vidi da su zastupnice prvi dan imale lekcije i iz geometrije:

Kockice, rombovi, pruge i točkice zauzeli su svoje mjesto na tronu stiliziranja. Naravno, kad je film crno- bijeli, zdravo je dodati dozu ovih elemenata i motiva jer sve skupa daje dobru dinamiku.

Naravno, Dubravka je prokomentirala i odjevne kombinacije nekoliko zastupnica:

Sabina Glasovac

Slim silueta podržana je pencil suknjom i bluzom sa šal-kragnom, a kao zanimljivi detalji tu su rombovi i točke: dobra, a opet ne pretjerano naglašena kombinacija motiva. Kad nema boja, ili su one zagasite, tamne, onda je preporuka kombinirati geometrijske elemente na ovaj način.

Blaženka Divjak

Saborske prostorije vole dašak sunčevih zraka – ovoga puta tamno plava se slaže s nježnom žutom. Taman nijansa, ona pastelna, da ne bude previše. Jer, žuta zna biti snažna, no ovdje je ona baš – taman. Chic moment: marama u znaku sličnih pastela.

Marija Puh

Tamno plava ploha razigrana je kockicama – bijela torba dobar je odabir, a iskorak su napravile žute cipele. Bilo bi bolje da i torba ima neki žuti detalj, na taj način postiže se sklad ove klasične siluete. Mašna oko vrata dio je francuskog chic stila, uvijek tako dobro izgleda!

Marija Pejčinović Burić

Klasično svijetlo odijelo, nepogrešiva marama ležerno prebačena oko vrata i tamna majica, jednostavna je formula saborske zastupnice koja ima jedan od najbolje osmišljenih stilova na političkoj sceni. Iako, vjerojatno su rukavi ovoga puta preuski, očiti su nabori oko nadlaktice.

Gabrijela Žalac

Još jednom navy, no ovdje se radi o vestici sa zanimljivim detaljem na rubovima. Dobra dužina sakoa koji ovoj jednostavnoj kombinaciji daje zanimljiv stilski ton.

Nina Obuljen Koržinek

Torba ima tonove odjeće i cipela – tu su skladne bež, bijela i tamno plava. Bež salonke u špic daju dozu elegancije, a biseri su podsjetnik da ih se isplati imati u kutijici s nakitom. I tu i tamo prošetati. Ispod je haljina koja uvijek funkcionira: na ovaj kroj mogu se nositi svaki dan drugi sako i detalji te opet izgledati novo!

Božica Makar

Kad je kombinacija tamno plava od glave do pete, dozu svjetlosti daju biseri. Ovo je jedna od onih klasičnih, nenametljivih modnih formula.

Tena Mišetić

Mornarske pruge na haljini evociraju odmor. I dok gornji dio haljine djeluje vrlo, možda i previše, ležerno, ravnotežu u ime poslovne klasike daje joj donji, bež dio. Plave balerinke s mašnom su za pohvalu.

Marija Jelkovac

Sigurna formula i dobra interpretacija – bijela bluza zanimljivog ovratnika slaže se sa sakoom i jednostavnom suknjom. Modni dodaci su na mjestu jer stil ne znače samo elementi, već i kako ih slažemo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".