Futuristički stajling za premijeru godine

Bez obzira na to jeste li fan legendarne filmske franšize "Ratovi zvijezda" ili ne, proteklih dana niste mogli pobjeći od nje...
Vidi originalni članak

Europska svečana premijera sedmog nastavka filma Ratovi zvijezda održana je u Londonu i vrvjela je poznatim licima. Među njima bila je i oskarovka Lupita Nyong'o koja u filmu igra jednu od glavnih uloga. Svoj je stajling u potpunosti prilagodila futurističkom žanru ovog filmskog spektakla pa je tako zabljesnula je u neobičnoj ali fantastičnoj Proenza Schouler haljini. Gornji dio haljine naizgled je jednostavnog peplum kroja dok je ostatak kreacije napravljen od metalnih detalja.

Velike naušnice u obliku lista kao da nisu bile dovoljne pa je kosu ukrasila crnom mrežicom. Glumica koja je poznata po fantastičnom modnom ukusu ovog je puta stajling upotpunila plavim ružem i ponovo oduševila sve prisutne.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".