Friendship goals: "Kupujemo slične stvari, pa se slučajno dogodilo i da kupimo iste košulje"

Naš je Goran Čižmešija u gradu fotkao dvije zgodne frendice u sličnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Što mislite o frendicama u istim odjevnim komadima? S obzirom na to da je brojnim damama Zara shopping odredište broj jedan, to ne treba čuditi, a ove su dvije frendice pokazale da to može i genijalno izgledati!

Pred objektiv našeg Gorana Čižmešije stale su studentica mode i dizajna Tihana Čeljuska te studentica ekomonije i menadžmenta Karmen Stepanić koje su otkrile:

Mi smo najbolje frendice, kupujemo slične stvari, pa se slučajno desilo i da kupimo iste košulje. Jednoj je to predobro, drugoj je to katastrofa i ne dođe nam da se idemo preskinuti kada skužimo da smo isto obučene. Bolje bismo se osjećale kada bismo vidjele još frendica kako istodobno nose iste stvari, znale bismo da nismo jedine u gradu.

Tihana nosi košulju i torbu Zara, a tenisice su Isabel Marant. Karmen nosi košulju Zara, torbu Karl Lagerfeld i tenisice Adidas.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".