Friends forever

“Prijatelji” se ponovno snimaju, a uz ovu kultnu seriju iz ‘90-ih teško je ne prisjetiti se mode iz tog vremena. Bili fan ili ne, trend je to koji je teško ignorirati.
Vidi originalni članak

Jeste li vi jedni od onih koji, čim čuju za seriju Prijatelji, odsviraju u glavi dobru poznatu pjesmu? Uistinu je teško zaboraviti tu popularnu seriju koja je stekla mnogobrojne fanove, a možete je gledati neprestano iako svako epizodu znate napamet. Pošto se opet počela snimati (i sretni smo zbog toga - JAKO!) inspiraciju smo pronašli u odjeći devedesetih godina koja se sve češće vraća na male ekrane. Traper suknje, šarene bluze i visoki struk popularni su kod mnogih fashionistica. 

friends

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".