Freywille kravate kao sinonim otmjenosti i elegancije

Simbol muškog odijevanja nadahnut ljubavnom pričom.
Vidi originalni članak

Osobni stilski potpis svakog muškarca počiva u pomno odabranoj kravati. Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije. Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su Freywille kravate. Izrađene od kvalitetne svilene tkanine plemenita sjaja te ukrašene maštovitim uzorcima dobivenim žakardnim tkanjem, podsjećaju na umjetničku igru refleksije i nevjerojatnih gradacija boja.

Freywille umjetnici vide kravatu kao najljepši primjer stvaralačke interakcije i kulturne razmjene među narodima. To je ljubavna priča potekla iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, kao znak njihove međusobne vjernosti i ljubavi.

Ovo kulturno blago iz Hrvatske je pronašlo put diljem svijeta kao najvažniji modni detalj, ali i kao univerzalni simbol temeljnih ljudskih vrijednosti. Zato u Freywille kolekciji za muškarce kravata zauzima središnje mjesto, a oživljena je autentičnim bečkim dizajnom koji se temelji na interpretaciji remek-djela slavnih majstora slikarstva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".